Doptårtor

Idag döptes lille Milton och hans mamma slog på stort! 45personer skulle äta tårta = Jag gjorde 3 STORA tårtor. Känns skönt när man får en beställning med riktlinjer och där kund bestämt smaker. :)

Har aldrig använt vit marsipan tidigare, men blev lite besviken på hur "ickevit" den var... Vet att den inte kan bli lika vit som SP, men lite vitare trodde jag allt den skulle vara.





Tårta #1 (Nötfri för allergiker)
Naturella bottnar, jordgubbsfluff och vaniljkräm. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med vit SP.




Tårta #2
Naturella bottnar, chokladfluff och vaniljkräm. Spacklad med grädde och täckt med vit marsipan.




Tårta #3
Naturella bottnar, ahlgrens bilarfluff och vaniljkräm. Spacklad med grädde och täckt med vit marsipan.

ALLA DEKORATIONER ÄR GJORDA I SP.

(ber om ursäkt för de sjukt dåliga bilderna. Klockan är 02.00 på natten när jag fotar så ljuset är inte befintligt samtidigt som min kamera fortfarande håller på att dö....)
Så Lisa! Om ni har några bilder från dopet på själva tårtorna, när folk skurit ut en bit eller liknande - då skulle jag bli jätteglad om du kunde maila några. :)

Kommentarer
Postat av: Tårtspecialisten

Enkla och fina tårtor!



Nu är tävlingen med pepparkakshuet slut, kolla gärna vem som vann.



Mvh Tårtspecialisten

2010-11-27 @ 21:30:39
URL: http://tartspecialisten.se
Postat av: Anna

Jätte fina tårtor, enkla och väldigt vackra med stjärnorna. GRATTIS! Till mumin vinsten, visst är det kul att vinna. Tävlar inte så mycket själv än så länge, hinner inte med att sitta så mycket nu när julen närmar sig, men vi ska snart anordna en tävling i vår blogg :-)

/Anna

Postat av: Lisa

Vi är så glada över vilka fina tårtor du gjorde. Dom smakade gudomligt och vi är SÅ nöjda!

Vi hann inte med att ta några bilder på tårtorna innan alla högg in, så jag får låna dina och lägga upp på bloggen men en länkning hit skulle jag bli glad =)

Vi har några bitar kvar av tårtorna i kylen, kan ta kort på dom om du vill. Till fikat efter frukost ska jag smaka den nötfria, den hann jag aldrig med att smaka mer än en sked igår ;-)



TUSEN TACK GUMMAN FÖR ETT SUPERJOBB!!!!!

2010-11-28 @ 06:49:41
URL: http://lafamila.blogg.se/
Postat av: Erika - Bakglädje

Jättefina tårtor! Den mörka årstiden är hopplös att fota i, men det framgår fint hur tårtorna ser ut. Hoppas du får sova ut nu när du jobbar så länge på kvällen. :-)

2010-11-28 @ 09:03:08
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Anette

Men så fina! Och verkar sjukt smarriga :)

2010-11-28 @ 13:13:26
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tårtspecialisten Tack! Och tjoho för det var jag som vann! :)



Anna Tack! Ja, det tar ju tid att hålla på och vara med i alla tävlingar, så jag är mest med i dom jag verkligen vill vinna - och det är ju vad jag gjort nu med! haha Turen är väl på min sida. Ser fram emot att se vad för tävling ni startar sen.



Lisa TACK TACK TACK! Vad glad och lättad jag blir när du skriver en sån fin kommentar här. Självklart har du min tillåtelse att använda mina bilder och länka från din blogg gumman. Hoppas dopet och tårtorna blev så som du tänkt dig. Bra med lite left-overs ;)



Erika Tack! Ja detta mörker är förödande för den som inte har en fotostudio och exemplariskt superbra kameror ;) Jag var uppe igen 05.45 för att åka till jobber på lördagen! haha



Anette Tack! Ja, jag smakade ju på innehållet och jag själv tyckte alla tre var goda :)

2010-11-29 @ 10:59:51
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0