En flagga på topp!

Fick ett samtal av en tjej som ville överraska sin karl på födelsedagen. En liten tårta på ca 10bit. Inga större önskemål förutom att det skulle vara en flagga på. STORBRITTANIENS FLAGGA.

Eftersom att jag känner att choklad och kokos går finfint ihop, fick det bli ett lager chokladfluff och ett lager kokosmousse. De ligger på vaniljbottnar och är täckt med röd marsipan. Flaggan är gjord i marsipan och SP.







Kommentarer
Postat av: Marina

En snyggare tårta på 10 bitar och GB flagga kan inte jag tänka mig.

2010-12-18 @ 15:56:26
URL: http://marimilocakedesign.se
Postat av: Anna

Super snyy tårt!Klockren.

/Anna

Postat av: Anna

supersnygg tårta ska det ju stå :-) , slant på tangenterna.

Postat av: Lisa - Sockerrus

Den blev superfin! =) Duktig du är!

2010-12-18 @ 17:43:49
URL: http://sockerrus.wordpress.com
Postat av: Pehrnilla

Enkel design och rena klara färger. Väldigt snyggt.

2010-12-18 @ 19:08:55
URL: http://kakmonstren.blogspot.com/
Postat av: Pernie

Jättefin!!!

2010-12-19 @ 10:16:36
URL: http://bliminjast.blogg.se/
Postat av: Angelica

Marina Tack!! Du har alltid så fina ord att skriva :)



Anna Tack Tack! hahaa Lätt hänt att göra det ibland ;)



Lisa Tack tack!! :)



Pehrnilla Tack! Det behövdes liksom inte mycket mer än just flaggan kände jag :)



Pernie Tack! :)

2010-12-19 @ 12:37:12
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Nellie - Sockertussen

Kokosmousse låter helt underbart!

Vilken fin tårta du gjort =)

2010-12-19 @ 20:59:27
URL: http://sockertussen.blogspot.com/
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Så fin den blev =)

2010-12-19 @ 21:31:36
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com
Postat av: Angelica

Nellie Ja, den blev riktigt god. Speciellt ihop med just chokladfluffen :) Tack för din fina kommentar!



Hanna Tack!! Det värmer att ni är några stycken som tycker om mina bakverk.

2010-12-20 @ 21:30:38
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0