Rock n' Roll Baby!

120st minicupcakes klara inför morgondagens 25årsfestival. Nu tar jag mig ett glas vitt och kollar på Sagan om Ringen med min man! Jag är helnöjd med min prestation och över resultatet av dessa små godingar.
Hoppas mina kunder blir lika nöjda, och deras festivaldeltagare tycker dom är goda :)


Vaniljcupcakes med nougatfrosting. Dekoration gjord i dekoreringsfondant.


 
 

Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje

Oj, vilket jobb att göra 120 st cupcakes. Jättefina blev de! Kom ihåg att varna att de innehåller nötter (har en nötallergisk man, så jag håller alltid utkik efter om det är nötter i saker).Hur får du plats att förvara dem? Har du tömt hela kylskåpet eller? :-) Vårt kylskåp är alltid överfullt, så jag har ibland svårt att få plats med "en" tårta. Har ett stort kalas på gång i höst, då får jag nog låna ett extra kylskåp tror jag om det ska funka.

2010-08-20 @ 23:24:01
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Lisa - Sockerrus

De blev jättefina Angelica! =) Du borde till o med unna dig två glas vitt - minst! ;-)Jag blev lite nyfiken på hur du ska frakta dem. Men det kanske du kan ta en bild på? Vore coolt :-P Hm.. vad jag lät som en riktig baknörd just där... ;-)

2010-08-20 @ 23:42:24
URL: http://sockerrus.wordpress.com
Postat av: Angelica

Erika - TACK!! Och jo, Vår kyl är överfull just nu kan jag lova! :) det är dock inte så mycket nyttigt där i just nu... har ju bara en halvkyl tyvärr. Men nästa vecka flyttar vi och då får vi en helkyl! Blir lättare att förvara allt då.Tänkte att jag nog inte behöver varna för nötter, då en nötallergiker bör veta om att nougat är gjord av just hasselnöt. Men säger till mina vänner imorgon, för säkerhetsskull. ;)Lisa - TACK! Jomen visst blev det två glas ;) hihi Lägger upp en bild imorgon. Ska imorgon få ny leverans av material! tjohoo

2010-08-21 @ 00:08:43
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakesfluffan

Oj så många cupcakes,jättesnygga, skall bli kul att få höra en rapport senare hur det gått för dig

2010-08-21 @ 07:13:56
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: svärmor

kanon kanon!!

2010-08-21 @ 17:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0