Nu är det vår!

Sorry för sjukt dålig uppdatering här på bloggen. Det har inte varit så mycket bakning på sista tiden, men det ska vi snart ändra på!

Härromdagen gjorde jag dock en tårta till en vän som ska gå hem på mammaledighet, så hon ville bjuda på tårta till sina arbetskamrater.
Fria händer fick jag så jag kände att någonting med vårkänsla och fräscht skulle få plats på och i tårtan.



Detta är resultatet





Tårtan innehåller champagnebottnar med vit chokladganache och jordgubbskompott smaksatt med färsk lime. Den är sen spacklad med italiensk marängsmörkräm och täckt med vit sugarpaste.







Alla blommor är självklart handgjorda av mig, allt är gjort i sugarpaste(som jag färgat i olika färger).
Allt på tårtan är alltså ätbart förutom det lilla band som är knutet runt skjälkarna. :)









Jag önskar er alla som går in här och kollar, läser och lämnar kommentarer en riktigt härlig start på våren! Ni är fantastiska ska ni veta och jag känner en enorm värme från er. TACK till er alla!


RSS 2.0