Hello Kitty

Denna hello Kitty tårtaVÄSKA fick glädjeropet "den finaste tårtan på jorden" av Maloo i lördags. Och när jag fick veta det av Sari på telefonen, så var jag nära att börja gråta. Varför? 
Jo, för att jag tagit fel på dag av kalas. Pga miss i mailkoversationen... Så när detta uppdagas, inser jag snabbt att jag inte längre har ca ett dygn på mig att göra tårtan - utan 1,5h! 

Tårtan är inte så detaljrik som jag hade planerat, men jag är nöjd med resultatet och stolt över att jag kunde ge en väsktårta som jag lovat. Med en Hello Kitty på. 
Inspirationen kommer självklart från min Louis Vuitton-tårta, men istället för LV på knapparna så står det ett M som Maloo. 


 Eftersom att tidsbrist var en underdrift denna lördag, så hann jag inte heller ta några foton mer än med min mobil.
Väskan är grå med rosa handdtag och jag pimpade den lilla Kittyn med silvriga morrhår och en silvrig mitt på rosetten.

Den innheåller hallon, mörk och ljuschoklad. Dekorationer och locket är marsipan blandat med sugarpaste.Vi kommer sakna dig!

En tårta till Micke som slutar på dotterns förskola. Som ni kan se, kommer det bli en tomrum svårt att fylla. Så för mig var detta ett ypperligt tillfälle att baka en tårta som tack för den här tiden. Och ett litet försök till muta om att stanna kvar ;)

Tårtan innehåller vaniljbottnar med ett lager vit choklad ganache, ett lager körbärsfluff blandat med körbärsmarlemad, ett lager vit choklad ganache med riven mjölkchoklad och sist ett till lager med körbär.

Den är sen spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Även alla dekorationer är gjorda i marsipan och ätbara, förutom den lilla skylten.RSS 2.0