Bloggen avslutas

Hej alla underbara!

Nu är dagen kommen. Jag tänker sluta blogga här.... Fast slutar ju inte helt och hållet med bloggandet om vi säger så ;)
Jag har börjat blogga på annan adress och då slagit ihop denna bakblogg med min privata vardagsblogg. Detta för att jag vill ha en blandad blogg med blandade läsare. Och nu när jag inte ens uppdaterar här knappt så känns det inte längre rätt att ha kvar den. Jag vet ju själv hur tråkigt det är att följa en blogg som aldrig uppdateras.
 
Företaget finns ju inte heller längre och det är inte lika mycket bakande i vårt hem. Jag har fokuserat på mitt arbete, min familj och vår lediga semester. Pga denna extrema bakning i både kostnad, tid och engagemang har min fmailj blivit lidande och det är inte värt för att ge någon annan en tårta(iaf inte till varje helg).
 
På nya adressen kommer ni få lära känna mig mer än mina bakverk, men lovar att det kommer dyka upp det ena och andra bakverket där också!
 
www.aimeeinmymind.se
 
Välkomna ♥

Kommentarer
Postat av: Amy's piece of cake

Så tråkigt men jag förstår dig till fullo. Får följa dig på din nya blogg!

2012-07-31 @ 20:59:39
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: Svärmor

❤❤❤

2012-07-31 @ 21:30:49
Postat av: Anette

Så tråkigt att du slutat med bakandet men vet ju hur enormt tidskrävande det är. Ha det bra!

2012-08-07 @ 14:58:22
URL: http://nettansliv.blogg.se
Postat av: HaNzA

SJUKT FIN BLOGG ! Hoppas allt är fint me dej ! Är du en sån awesome person som gillar djupa känslosamma texter ? , att baka , Prova ny recept , och älskar att äta långa långa fina frukostar ? som helt enkelt gärna njuter av livet ? och som gillar att titta på fina foton? då tycker jag att du ska besöka min blogg http://hanza.blogg.se/ Ha det Fint Kram HaNzA ! :I

2012-08-26 @ 12:26:12
URL: http://hanza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0