Besviken

När någonting kostar lite mer än vanligt, och när någon annan lägger ner tid och pengar på att köpa någonting åt en - ja då vill man ju ha kvalitet! Eller hur??!?!

Min morfar är ett av mina stora fans, han tror på mig och stöttar mig i vått och torrt. Ett sätt att ställa upp och visa sitt stöd, var att köpa lite finare och dyrare formar åt mig. Några som han sett på internet och tyckte såg coola ut. Dessa var av märket VestliHouse och jag blev så sjukt glad för att han ville köpa dessa åt mig!


 



Nu har jag bakat i de turkosa formarna, Liv. Jag bakade vanliga nougatcupcakes. Smaken var kanon, men formarna var sjukt dåliga! Släppte från cupcakesen och jag tyckte att de inte heller höll sin fina färg, trots att nougat cupcakesen inte alls är mörka.... Dåligt! Mycket Dåligt.
Tråkigt eftersom att jag bakade med formarna Elenor Black low cut för att göra havrekakor i och dom har hållt jättebra! Dock är de missfärgade efter att ha varit i ugnen...


Någon mer än jag som haft detta problem med formar från detta företag??

Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje

Usch, vad tråkigt. Jag har inte använt deras formar så jag har ingen erfarenhet av dessa. Trist när man tror att det ska vara kvalitetsformar. :-(

2010-11-08 @ 14:18:47
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Jag har provat tre olika av deras formar och inte haft några sådana här problem. Dock inte just denna; Liv.



Får jag fråga om du använde muffinsplåt? Har de stått i kyl eller frys? Ibland kan det påverka, men självklart kan det också vara formen.



2010-11-08 @ 16:28:49
URL: http://flickanokakorna.se
Postat av: frida

Jag har haft samma problem med dom tyvärr. =(

2010-11-08 @ 16:52:17
URL: http://mosterbakar.blogspot.com
Postat av: Angelica - Angel - Dolliver

Tråkigt när det inte går som planerat. Och dåligt. Jag har dock ingen erfarenhet av dem och har inget annat att rekommendera i heller - tycker de flesta formarna antingen släpper eller blir missfärgade? Å andra sidan har jag inte hunnit testa så många sorter än ;-)



Ha en bra dag!

// Angelica



Ps. Du har fått en liten award av mig, ifall du vill ha den dvs? :)

2010-11-08 @ 19:14:42
URL: http://vardagsbak.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Erika Ja visst är det tråkigt! Dom är ju så himla fina annars...



Cecilia Jag ska testa några fler av deras formar som jag har hemma, kanske bara var dessa... Cupcakesen bakades på tisdagen i en muffinsplåt, sen förvarade jag dom i plastpåse i skåpet till fredagen då jag tog fram dom för dekorering. Då hade formarna släppt. :/

Har du något bra tips på bättre förvaring kanske?!? :)



Frida Tråkigt för dig, men skönt att höra att fler än jag fått problem.



Angelica Skitdåligt är det! Har ju hört att dessa formar ska vara jättebra. En award!! Vad kul! TACK! Ska genast kolla! :)

2010-11-08 @ 19:53:08
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Verkligen tråkigt när formarna inte håller , har ju hört att deras formar skall vara så bra, har själv inte testat dom, får hoppas att deras andra formar är bättre

2010-11-08 @ 21:42:43
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Linda Jag har ju också sett på bloggar och hört om hur braaaa dessa formar ska vara, kanske därför man blev extra besviken. Håller tummarna för de andra formarna nu!

2010-11-09 @ 09:58:10
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Simone Hanna

Ja har också fått att formarna släppt från muffinsen.och de blev inte så fina,så fick lägga på en extra för att göra de lyckat.

2010-11-09 @ 21:17:28
URL: http://www.smulansbakblogg.blogspot.com
Postat av: Erika - Bakglädje

Jag har testat några av Siluetts formar och de har funkat jättebra (de jag testat i alla fall). De har varit frysta också med formen på och formen har suttit bra.

2010-11-11 @ 08:17:05
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Angelica

Simone Hanna Tråkigt för dig! Vad var det för märke du använde då?? Man kanske får göra som du om det händer igen, ta en ny form och ställa muffinsen i den.



Erika Ja, Siluett kan jag tänka mig fungerar bra! Dom har jag hört massor bra om. Har testat deras Lily, fast också då bakat kakor i. Ska testa med cupcakes.

2010-11-11 @ 13:04:21
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Johanna

Dr oetkers formar är bra, fast dom är ju inte så roliga. Och kalasform är också bra.

2010-11-12 @ 13:02:46
URL: http://cakelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0