Vaniljkakor med kristyr

En sak som blir mer och mer populär är kakor dekorerade med kristyr. Jag är inte sen att haka på trenden, men kanske lite mer "gärna än bra" ;)

Övning ger färdighet som jag alltid säger - så detta är nästa övningsprojekt tror jag. För det var ju hur kul som helst att sitta med dessa vaniljkakor och kristyr i olika färger.


Jag gjorde små cupcakes/bakelser som form och hade min lilla vision i huvudet om hur de skulle se ut.... det kan vara så att det inte blev så vackert som jag tänkt mig, men det blev bättre än vad jag från början trodde det skulle bli! (Kan man säga så??)Gjorde små blommor av SP så jag kunde använda mina nya stämplar också!  "It's a special day"


Till nästa gång ska jag inte bara snabbt läsa igenom och sen stänga ner datorn, när jag läser MADDES KRISTYRTIPS. Utan jag kommer ta med mig datorn in i köket och göra exakt vad hon skriver ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag är också väldigt sugen på att testa dekorera kakor, dina blev väldigt fina i alla fall!

2010-11-11 @ 20:56:35
URL: http://bengtssonsbaksida.blogspot.com
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så fina det blev, har ju massa kakor liggande i frysen som bara väntar på att bli dekorerade, får nog se till att göra det nästa vecka, blir allt sugen på det nu när jag ser dina fina kakor

2010-11-11 @ 21:30:39
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Linda haha tack. Är ju inte så nöjd. Men övning ger färdighet! Testa du med. Vill se det på bloggen snart!! :)Linda - Cupcakesfluffan Tack. Dekorera dina kakor nu! Vill se hur ni andra gör :)

2010-11-12 @ 09:58:16
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: MM Cake Design

Färglada och vackra! Har alldrig set någåt liknande.

2010-11-15 @ 21:48:06
URL: http://marimilocakedesign.se
Postat av: Angelica

Marina TACK! Vad snäll du är.

2010-11-16 @ 19:16:35
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0