Tårtbottenrester

När man har rester från en tårtbotten är Cakeballshjärtan en liten grej man kan sysselsätta sig med att göra till fikat. Jättesöta små godingar - en perfekt liten Alla Hjärtans Dag-present att ge bort till sin käresta nästa vecka.




Smakar ljuuuuvlig choklad

 


Kommentarer
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

så fina de blev

2011-02-08 @ 21:21:25
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Linda TACK!

2011-02-08 @ 22:46:38
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Erika - Bakglädje

Så söta!

2011-02-09 @ 08:49:57
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Carola

Vilka fräcka.. bra tips..

2011-02-09 @ 09:43:22
URL: http://www.mycakes.se
Postat av: Carola

glömnde, lägger du ut hur du gjorde dessa söta hjärtan?

2011-02-09 @ 09:44:32
URL: http://www.mycakes.se
Postat av: Pernilla

ÅH så fina!!!! Sjukt bra idé :)

2011-02-09 @ 11:33:24
URL: http://bliminjast.blogg.se/
Postat av: Angelica

Erika TACK!

Carola Tack! Och du, jag skickade en kommentar på din blogg som svar på din fråga :)

Pernilla Tack! Ja, ibland får man tänka till lite. haha

2011-02-09 @ 18:58:41
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: cilla

hel cool ide, skall kolla in resten. gillar vad jag ser, du är så duktig. kramisar

2011-02-09 @ 20:32:32
URL: http://wiccankraft.blogg.se/mumsfillibabba
Postat av: Små Frestelser

Underbart söta. hur har du gjort dom? använt någon form?

2011-02-10 @ 13:42:22
URL: http://www.smafrestelser.se
Postat av: Angelica

Cilla Tack och välkommen hit ;) Stor kram tillbaka!!



Småfrestelser Tack! Jag ska göra en steg-för-steg beskrivning på hur jag gjort dom för er läsare inom kort!! :)

2011-02-12 @ 16:42:09
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Filippa H.

Oh - vad söta! Bra idé.

2011-02-12 @ 22:42:50
URL: http://mitt-stora-koksaventyr.blogspot.com/
Postat av: Angelica

FilippaH Tack! :)

2011-02-13 @ 12:24:30
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0