STORT TACK!

Det betyder något enormt mycket för mig att få ett sånt stort stöd från er mina fina läsare!
♥ STORT TACK TILL ER ALLIHOPA!Än så länge har jag inga större nyheter angående min lokal, mer än att till en början kommer jag endast använda bageridelen. Förhoppningsvis kommer jag kunna utveckla detta till försäljning på plats i butiksdelen, men i dagsläget finns inte tid eller ekonomi till detta. Samt att jag kommer dela lokalen med en person till.

Jag har mitt arbete som städare och kommer ha kvar det tills jag har regelbundna beställningar, en stabil kundkrets och känner att ekonomin är redo för att livnära mig på mitt företag(det tar tid att bygga upp ett företag och det är tycker jag är helt i sin rätt). Så tillsvidare har jag två arbeten :)


 


Kommentarer
Postat av: Pernilla -Bli min jäst

Lycka till, jag hoppas det kommer gå jättebra för dig!!! Tycker du är så modig och är lite avis på dig :)

2011-03-22 @ 21:51:08
URL: http://bliminjast.blogg.se/
Postat av: Anna

Helt rätt tjejen. Vi har också arbeten och studier vid sidan av vårt företag. Håller också på att bygga upp en stabil kundkrets och hoppas på regelbundna beställningar. Håller tummar och tår för dig och hoppas att vi kan ta oss till ditt lilla bageri i framtiden :-)kram/ Anna

2011-03-24 @ 11:58:01
URL: http://www.livetskavaragott.blogspot.com
Postat av: Angelica

Pernilla Tack! Och inte ska du vara "avis"... Det gäller bara att ha tålamod, jobba hårt och tänka efter mycket :)Anna Ja, det går ju inte att kasta sig in i något utan säkerhetslinor IFALLATT det skiter sig. Håller tummarna för er med ska jag lova!!! :)

2011-03-27 @ 13:56:51
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Emmelie

De där cupcakesen såg ju gudomliga ut. Det kommer garanterat lösa sig för dig.

2011-04-20 @ 11:29:50
URL: http://lokalvard-umea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0