Pause

Jag har tagit en pause från bakandet och bloggandet här. Men jag hoppas att ni har tålamod, för snart är jag tillbaka med ny energi!
Två orsker ligger bakom detta, det ena är att jag är mer eller mindre utarbetad med mina tre jobb och så familjelivet. Det andra är den tråkiga anonyma anmälan som gjorts mot mig till Miljökontoret i Linköping.


För att inte gå in på för många detaljer om tråkigheter, då jag inte vågar vara för öppen längre då det finns människor som vill utnyttja detta för att göra mig illa, så valde jag istället att låta det vara tyst här ett tag.


Jo, jag har en lokal. Den håller dock tyvärr fortfarande att renoveras och redskap/material håller på att köpas in. Jag har alltså inte kunnat baka där ännu = jag har bakat hemma. Men till 99% har mina beställningar också varit från kollegor, vänner och familj. Människor som jag känner.
Alla regler, lagar och bestämmelser skiljer sig från stad till stad verkar det som, så jag uppmanar er alla att verkligen kolla upp vad som gäller där ni bor. Och kolla även upp hur det går till om någon skulle anmäla er, oavsett om ni har rent hemma eller inte. Var försiktiga med vad ni skriver och vad som kan komma med på era bilder i bakgrunden. Och om ni skriver att ni tar emot/tagit emot en beställning = ni tar betalt.


So there you have it. The truth. 
Och som ni även kan se här på bloggen till vänster i menyn, på facebooksidan och uppe i menyn - jag har tagot bort information för beställningar då jag inte tar emot några just nu. Även om det faktiskt varit så fram tills nu också, jag vet inte hur många människor jag tackat nej till just för att min lokal inte är klar(även om jag också har tackat ja till ett fåtal). 


Så här såg bagerilokalen ut i maj när vi först fick komma in. Då hade de gamla hyresgästerna lämnat kvar en hel del bråte, som tagit lång tid att få bort. 
Sen finns det ett lager som ska göras om till kylkrum samt en stor butiksdel på övervåningen.

 


Nu har golv, tak och väggar målats bland annat. Jag ska försöka ta nya bilder till helgen för att visa hur det ser ut idag.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Fy vad tråkigt vännen. Usch vad ledsen man blir på sånt. Troligtvis någon avundssjuk människa som är bitter för att de själva inte lyckas med något.

Jag önskar dig allt gott och jag är säker på att du kommer lyckas med allt du gör. Du är så oerhört duktig på det du gör och du kommer gå hur långt som helst. Jag är övertygad om att dina affärer kommer att blomstra!! Ta nya tag nu och kör vidare, glöm dumma och bittra människor som bara önskar olycka till andra.

Stor kram till dig vännen, jag håller på dig! Du klarar detta!!!!

Kraaaaaam

2011-10-27 @ 21:10:11
URL: http://stheavenstreet.blogspot.com
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Så tråkigt att läsa det du skriver Angelica! Känner att jag har missat något under tiden som jag själv hade en paus i bloggandet. Det skulle vara jättekul att få se hur lokalen ser ut när den har piffats till, för den ser ut att ha potential =) Försök nu att samla kraft och i bästa mån skaka av dig det tråkiga så du snart är tillbaka igen! Styrkekram!!

2011-10-27 @ 21:11:35
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com
Postat av: Anna

Gud vad trist att läsa detta! Blir så ledsen och besviken på folk som inte kan glädjas med andra utan gör allt för att förstöra i ren avundsjuka, de människor som gör såhär borde skämmas!

Jag hoppas din lokal blir klar snart och jag vet att du kommer att lyckas med allt du gör och kommer att göra.

Vi håller tummar och tår på att lokalen snart blir klar så att du kan visa världen det du brinner för och är bra på!



kram/Anna och Johan

Postat av: sofie mumsfillibaba

Suck, vad trött man blir! Hur orkar folk?! Lycka till!

2011-10-27 @ 22:52:28
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Madde

Vilka idioter och man kan väl ta en beställnig utan att ta betalt? Även om jag bakar gratis till min mormor så kan hon ju änå ha beställt en "choklad tårta"

Ja så mycket tråkigheter just nu! Lycka till iaf och fortsätt kämpa!

2011-10-27 @ 23:33:51
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Therese

Usch vad trdigt! Vissa människor alltså! Såå länge ingen blir sjuk av det man bakar kan det väl snudd på kvitta om det inte är större än små beställningar främst till vänner, familj m.m. Vissa är verkligen lagryttare och förstör för alla andra!

Jag kommer i alla fall att vänta tills du är tillbaka(även om jag är ny), för din blogg inspirerar och gör mig glad eftersom jag älskar bakning! Jag håller tummarna för dig att allt ska gå bra!kram

2011-10-27 @ 23:47:30
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej Angelica!



Hoppas verkligen inte att detta får dig att tappa energin helt! Jag har ju fått äran att ha en av dina tårtor närvarande på min 30års dag. Å så mycket beröm som jag fick för den o cup caken du gjorde, det kan nog ingen få! Så fortsätt göra det du är så himla bra på, baka!!! Therese med den ljusgröna o rosa ros-tårtan!

2011-10-28 @ 00:54:35
Postat av: Madeleine

Usch vad tråkigt, hemskt och jobbigt! Hoppas att allt löser sig och att du orkar hitta hit snart igen, älskar din blogg!

2011-10-28 @ 09:33:56
Postat av: Cecilia

Åh nej, vad tråkigt att läsa, Angelica! Jag förstår att något sådant här tar hårt, men lova mig att försöka ta lika mycket till dig av varenda peppande kommentar här som av den enda taskiga anmälaren. Vi hejjar på dig! Låt dem inte ta bakglädjen ifrån dig.

xxx

2011-10-28 @ 18:37:01
URL: http://flickanokakorna.se
Postat av: Bakspecialisten

Vad tråkigt att det är som det är! Man blir inte riktigt klok på folk! Hursomhelst, jag hoppas du tar igen dig och satsar stenhårt och tror på dig själv! :) Du är skitduktig och kan det du gör! /Jessica

2011-10-28 @ 22:03:01
URL: http://jexxicaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Men USCH vad tråkigt! Vi är på din sida, det hoppas jag att du vet <3



Ta den tid du behöver, vi väntar här <3

2011-10-28 @ 22:05:56
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Postat av: Anonym

tråkigt det där, hoppas det går bra för dig. och lycka till med allt. Hoppas lokalen blir klar snart ! :).

2011-10-30 @ 18:50:44
URL: http://enlitenmadde.blogg.se/
Postat av: Annelie

Men vad tråkigt!

Jag hoppas allt allt går bra för dig och hoppas du snart kan visa upp dina vackra bakverk snart igen!

2011-10-31 @ 10:29:35
URL: http://imittkok.se
Postat av: Elisabeth

Fy vad tråkigt!! Hur kan folk göra så? Jag hoppas ialf att du har orken att ta dig igenom allt och önskar dig lycka till!

2011-10-31 @ 14:50:00
URL: http://bettansbakverk.blogg.se/
Postat av: Pernilla -Bli min jäst

Nämen va?!! Blir så jäkla arg, och ledsen inombords!!

Fattar inte vad det är för någon där i Linköping som ska anmäla alla bakbloggare, Lisa som har Sockerrus bor väl också i Linköping och har blivit anmäld?!

Helt sjukt!!!

Sen att det är så hårda bestämmelser tycker jag är för mycket bara det, men det där är ju ren och skär avundsjuka!

Jag förstår dig helt, om någon skulle anmäla mig skulle jag nog också känna det som att luften gått ur mig och inte alls ha lust att fortsätta.

Hoppas lokalen blir klar snart, är så avis på dig som får baka i egen lokal snart! :)

Ser fram emot dina framtida bakverk och tårtor :D

Stor kram!!

2011-11-02 @ 22:55:42
URL: http://bliminjast.se
Postat av: Pernilla -Bli min jäst

Glömde ju fråga: vad hände när du fick en anmälan? kom de hem eller ringde de? Och vad sa de och vad händer nu?

2011-11-02 @ 23:00:36
URL: http://bliminjast.se
Postat av: Elin - Bondmora

Usch, vilka missunnsamma människor det finns!! Jag tycker att du har varit tydligt med att din lokal inte var klar och att du inte tar upp beställningar pga det. Hade lokalen varit klar hade jag gärna beställt vår bröllopstårta av dig, men jag får återkomma i framtiden. Det finns alltid något att fira! Lycka till och låt inte anonymer idoter stoppa dig!

2011-11-04 @ 18:18:55
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: Annie

Så tråkiga människor det finns, som vill förstöra för andra!



Du verkar ju skitduktig och egentligen ska man inte döma boken efter omslaget, om du fattar vad jag menar ;D All lycka och välgång till dig tjejen, kram A :*

2011-11-15 @ 18:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0