Champagne
Cupcakesen har jag bakat från Leilas grundrecept på cupcakes och sedan tillsatt champagne-essens som jag köpt hos Strössel & Annat. Mycket gott!
Frostingen är Whipped cream cheese frosting(ja det är lite utav min favorit), som jag sedan smaksatt med jordgubbs-essens som jag köpt hos Strössel & Annat. För det finns väl inget godare än jordgubbar och champange.
Dom fick vara så här enkla och "stilrena", dels för att man skulle slippa bita i en hård pärla eller äta söt sugarpaste. Samt att ibland är det fint att bara ha dom spritsade.
Åh, det låter verkligen både lyxigt och gott! Hur smakade de då? Var det någon champagnesmak på dem? De är väldigt vackra i alla fall, jag håller helt med om att det räcker med att bara spritsa, det kan vara toppensnyggt det med <3
så gott det låter
de var jättegoda =D
Åh champagne, den bästa drycken! Hur mycket tror du man vågar hälla i om man tar riktigt champagne? Gillar inte essenser och sånt...
Superfina! :)
Hej vännen!
Jag är minst lika dålig på att lämna kommentarer, skulle bli ett heltidsjobb med tanke på hur många bloggar jag följer och dagligen kollar in... ler
Det är accangen som är felvänd i dotterns namn... ler
Kram o god natt, Karin
Så fina...var dem lika goda som de såg ut? Ska baka till ett bröllop och detta vore hju något:)
Alexandra Dom jag jättegoda :) Och visst känns det lyxigt med champagne.
Linda Absolut!
Svärmor Klart dom är ;)
Emma Jag har ärligt talat inte den blekast aning! haha Men testa! Kanske gör an vanlig sats som du delar upp i mindre delar och tillsätter olika mängd champagne i de olika delarna och gräddar för att sen se vilka som är godast :)
Karin Känner igen det där! Jaha! Då förstår jag. Skapligt lätt misstag ändå. Jag har vänt bokstäver åt fel håll på tårtor! :) haha
Madde Klart dom är lika goda som snygga ;) Testa!!
Låter hur gott om helst ju!