Nu är det vår!
Härromdagen gjorde jag dock en tårta till en vän som ska gå hem på mammaledighet, så hon ville bjuda på tårta till sina arbetskamrater.
Fria händer fick jag så jag kände att någonting med vårkänsla och fräscht skulle få plats på och i tårtan.
Detta är resultatet
♥
Tårtan innehåller champagnebottnar med vit chokladganache och jordgubbskompott smaksatt med färsk lime. Den är sen spacklad med italiensk marängsmörkräm och täckt med vit sugarpaste.
Alla blommor är självklart handgjorda av mig, allt är gjort i sugarpaste(som jag färgat i olika färger).
Allt på tårtan är alltså ätbart förutom det lilla band som är knutet runt skjälkarna. :)
Jag önskar er alla som går in här och kollar, läser och lämnar kommentarer en riktigt härlig start på våren! Ni är fantastiska ska ni veta och jag känner en enorm värme från er. TACK till er alla!
♥
Hej :) följt din blogg länge, men aldrig kommenterat. Det får det bli ändring på nu :) Jätte fin tårta och fina blommor :)
Hur gör du champabge bottnar? Hur gör du rosor? Super fina!!
så himla söt tårta :)!
Verkligen vårig tårta, superfin!!!
Blir ju jättenyfiken på vad champagnebottnar är, kommer det recept??
Jag gillar champagne :) Ha ha ha!
Kram till dig!
Vilken vårlik bukett du fått till. Jättefin tårta.
Riktig fin tårta!
Hur får man reda på vilka priser du har på tårtor och cupcakes?
Vilka fina rosor du gör, det ser riktigt gott ut!
Vi är tre tjejer som nyligen startat en bakblogg och om du har lust och tid så får du gärna titta in ett slag.
Tack allihopa
Ni är så fina som kommenterar!! Tack! :)
Recept på champagnebottnar kommer inom kort.
Karin Jag har inga prisuppgifter då jag ännu inte tar emot beställningar, men snart så! :)
Vart kan man hitta sugarpaste? Finns det i en vanlig livsmedelsaffär eller gör man den själv?
Jättebra och fin blogg!